Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Hulpmiddelen Aroma therapie   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Chi Hamamelis Hydrolaat Bio, 150 ml
EAN: 8714243024106
Chi Hamamelis Hydrolaat Bio, 150 ml
 Kopieer link [3-50-69-22] 


Productinformatie Chi Hamamelis Hydrolaat Bio, 150 ml, CHI


CHI Hamamelis hydrolaat bio

Het ware hamamelis kruidenwater uit de bast, twijgen en bladeren van de toverhazelaar. Door de samentrekkende werking wordt hamameliswater in de huidverzorging gebruikt als onderdeel van aftershaves en eau de toilette. Een prachtig water voor oudere en beschadigde huid en bij mee-eters. Hamamelis stimuleert de doorbloeding en houdt de kleine bloedvaatjes in goede conditie. Hamamelis hydrolaat is een fijne hulp bij allerlei ongemakken van de huid. Gebruik dit hydrolaat bij een rode, gevoelige huid of bij schrale plekjes. 

Let op: Dit hydrolaat bevat een Cosmos/Ecocert goedgekeurde conservering en maakt dit hydrolaat enkel geschikt voor cosmetisch gebruik.

Ingredienten
Hamamelis virginiana water, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid (Geogard), Aqua

Gebruik
Omdat hydrolaten rijk zijn aan wateroplosbare bestanddelen zijn ze zeer goed te verdragen. Hydrolaten zijn heel zacht en daarom voor iedereen bruikbaar. 
Huidverzorging: als hydraterende en verfrissende spray, om kleimaskers aan te lengen of als reinigende lotion.

Bewaaradvies
Hydrolaten zijn minder lang houdbaar dan essentiële oliën. Verse hydrolaten zijn zuiver en bacterievrij. Je kunt een hydrolaat het beste in de koelkast bewaren, of zo koel (en donker) mogelijk. Na opening zijn de meeste hydrolaten 1,5 jaar houdbaar.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

Chi Natural Life heeft dit product meer dan 20 jaar succesvol in het assortiment gehad zonder conservering echter is het extreem moeilijk enkele hydrolaten stabiel te houden over een langere periode. We zien steeds vaker dat geproduceerde batches niet door onze hoogwaardige kwaliteitseisen komen, waarbij een hydrolaat bijvoorbeeld maar 6 maanden houdbaar is en dat is onvoldoende. Daarom is aan ons Oranjebloesem hydrolaat en Hamamelis hydrolaat in zeer lage hoeveelheid Geogard toegevoegd. Dit is een conserveringsmiddel die Cosmos/Ecocert conform is en dus het label natuurcosmetica mag dragen. Dit ingrediënt zorgt er wel voor dat deze hydrolaten niet meer voor consumptie geschikt zijn.

 
Productgroepen

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense