Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Hulpmiddelen Aroma therapie   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Chi Baobab Plant Olie Eko Bio, 50 ml
EAN: 8714243052291
Chi Baobab Plant Olie Eko Bio, 50 ml
 Kopieer link [3-84-04-36] 

Merk: China Balsem


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Chi Baobab Plant Olie Eko Bio, 50 ml, China Balsem

Baobab plant olie, Eko

De baobab of apenbroodboom is een van de meest bekende en karakteristieke bomen in Afrika. Het is de dikste boom ter wereld (met een omvang van meer als 10 meter) en de boom kan soms breder zijn dan hoog. De prachtige crèmewitte bloemen, die alleen ’s nachts opengaan, zijn groot en hangen afzonderlijk aan een bloemsteel; ze zijn aangepast aan bestuiving door nectardrinkende vleermuizen. Na de bloei komen de ovale vruchten met zuur, eetbaar vruchtpulp en vele zaden. Deze vruchten zijn zeer voedzaam en zitten vol met vitamine C, antioxidanten en mineralen.
De olie wordt verkregen via koude persing van het zaad uit rijpe vruchten. Bij rijpheid vallen de vruchten op de grond en worden door de lokale bevolking geraapt. Koude persing is de beste methode om alle werkstoffen in de olie te behouden, daardoor is de olie zeer geschikt voor de algemene huidverzorging. De olie goudgeel van kleur, heeft een rijke en zijdezachte textuur, een prettig aroma en een milde nootachtige smaak.

-verbetert de elasticiteit van de huid
-voor elk huidtype
-natuurlijke moisturizer
-bij een droge huid, eczeem, gesprongen lippen en -zonnebrand
-hoog gehalte aan vitamine E
-koudgeperste en biologische olie = 100% natuurlijk

Ingredienten
Adansonia digitata

Gebruik
Baobabolie kan puur als huid- en massageolie worden toegepast. Baobab verzacht de huid inclusief de gezichtshuid. Baobab wordt snel en bijna geheel door de huid opgenomen, maar laat een onzichtbaar dun laagje op de huid achter, waardoor de huid nooit droog aanvoelt en niet gaat trekken.  De huid voelt echter niet vettig aan. De huid krijgt door baobab een mooie glans. Baobab werkt als een natuurlijke moisturizer dat de huid soepel houdt. Vooral als de olie op een vochtige huid wordt aangebracht. Speciaal is baobab voor de droge, jeukende en beschadigde huid. Daarom verlicht baobab symptomen bij aandoeningen als droog eczeem en zonnebrand. Wel de olie dagelijks gebruiken.Baobab is zeer geschikt bij de behandeling van zwangerschapsstrepen (striae) en littekens. Door het gehalte aan vitamine E voorkomt baobab huidbeschadiging door vrije radicalen.
Tip! Baobab is fantastisch voor gesprongen lippen. Een klein beetje opbrengen verhelpt dit snel.

Droog en afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense