Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Hulpmiddelen Aroma therapie   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Chi Back To Earth Airspray, 50 ml
EAN: 8714243048935
Chi Back To Earth Airspray, 50 ml
 Kopieer link [3-87-49-53] 

Merk: CHI


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Chi Back To Earth Airspray, 50 ml, CHI

Back to earth Airspray is een natuurlijke luchtverfrisser met de essentiële oliën van lavendel, patchouli en ylang ylang.

Back to earth is een geur om bij weg te zakken en om in alle rust geleidelijk weer energie te tanken. De aroma’s van patchouli en ylang ylang in deze spray brengen je weer terug op aarde en naar het eigen natuurlijke evenwicht. De lavendel olie creëert de extra ontspanning. Deze spray wordt vaak in de zorg toegepast omdat ouderen de patchouli meteen herkennen als het parfum van de jaren 60 en Woodstock.

- De essentiële olie lavendel zorgt voor ontspanning.
- De essentiële olie patchouli is het parfum van de jaren 60 en doet denken aan Woodstock. De olie werkt aardend en opmonterend en is goed in te zetten bij stress en vermoeidheid.
- De essentiële olie ylang- ylang is de zoetste onder de essentiële oliën. Ylang-ylang heeft een grote invloed op de psyche: het heeft ontspannende en kalmerende kwaliteiten.

Chi Airsprays
De afgelopen 25 jaar heeft Chi Natural Life een serie effectieve, doelmatige Airsprays ontwikkeld om snel ruimtes van een prettige geur te voorzien. Deze Chi Airsprays  bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten namelijk biologische alcohol en een mix van essentiële oliën. Een krachtig mengsel van aangename aroma’s die elke ruimte kunnen parfumeren met lucht verbeterende, 100% plantaardige ingrediënten.

Ingredienten
lavandula angustufolia vera, Pogostemon cablin, Cananga odorata

Gebruik
Hoe werkt het?
De Airspray zit in een handige sprayflacon voor een snelle begeuring van de ruimte. Eén maal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht. Dit gebeurt doordat miljoenen moleculen zich snel in de ruimte verspreiden en de vieze luchtjes neutraliseren. Daarnaast worden ook de microben in de lucht aangepakt. Omdat je steeds maar een paar spraytjes nodig hebt, gaat deze natuurlijke luchtverfrisser lange tijd mee.

Niet voor inwendig gebruik!

Fabrikant
Chi Natural Life
Koele Mei 42 
4816 JD Breda

 

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense