Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Supplementen Diversen   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Calcium & Broze Botten, Boek
EAN: 9789079872848
Calcium & Broze Botten, Boek
 Kopieer link [3-95-07-12] 

Merk: Succesboeken


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Calcium & Broze Botten, Boek, Succesboeken

Wat maakt je botten sterk? 95% van de mensen zou zeggen: 'Calcium'.
Helaas heeft de praktijk de laatste jaren anders uitgewezen. Door de vergrijzing hebben we nog nooit zo veel botbreuken gezien als heden ten dage.

Ongetwijfeld heeft de koelkast een bijdrage geleverd om de gezondheid van de mensheid op een hoger peil te brengen, kan je op internet lezen. De ontdekking van de koelkast was het begin van de huidige gezondheidscrisis van de mensheid, schrijft de auteur van Calcium & broze botten, dr. Robert Thompson. In 1876 werd de eerste echte koelkast uitgevonden en tegen het eind van de eeuw werden koelkasten algemeen verkrijgbaar. Dr. Thompson schrijft verder: waarom veroorzaakte dit een gezondheidscrisis voor de mensheid? Het antwoord is eenvoudig: we stopten met het gebruik van zee- of rotszout voor het conserveren van ons vlees en andere voedingsmiddelen. Zo beroofden we ons lichaam van de essentiële mineralen in dat zout die we nodig hebben om te overleven en te gedijen (zeezout bevat ionische sporenmineralen die perfect met elkaar in evenwicht zijn). Vanaf dat moment heeft generatie na generatie dalende weefselmineraalniveaus ervaren.

De medische wetenschap heeft de laatste eeuw gebloeid door hulpmiddelen als de ontdekking van synthetische insuline tot antibiotica en CT-scans, MRI-scans, robotchirurgie, gewrichtsvervanging en veel meer technische hulpmiddelen. Deze medische wonderen zijn allemaal ergens goed voor, maar zonder de basisbouwstenen van voeding die we nodig hebben om onze lichamen te onderhouden, te ondersteunen en te herstellen, zullen wij mensen nooit de stralende gezondheid vinden die ons geboorterecht zou moeten zijn.

Op het moment is dit een verspild geboorterecht. We kunnen echter beginnen met het terugwinnen van onze gezondheid met eenvoudige en betaalbare voedingsmiddelen. Ondertussen kunnen we enkele van de grootste gezondheidsproblemen van onze tijd verminderen, met succes behandelen en zelfs elimineren, zoals: overgewicht, diabetes, kanker, atherosclerose (verharding van de slagaders en hartziekte), hoge bloeddruk, hypothyreoïdie (trage schildklier), osteoporose, depressiviteit, migraine, dementie, veel auto-immuunziekten en nog veel meer ziekten.

Hoe? Het antwoord is zo eenvoudig dat het je zal verbazen.
Alles wat we moeten doen is weer dagelijks mineralen aan ons voedingspatroon toevoegen in de vorm van natuurlijk zeezout of rotszout. In dit boek zal je een aantal zaken lezen die mogelijk haaks staan op wat je tot nu toe geloofd ingegeven door alle reclames, marketingstrategieën en overheidsinstanties. Echter dr. Thompson heeft wonderbaarlijke resultaten bij zijn patiënten. Met dit boek is veel gezond voordeel te behalen.

Over de auteurs:
Dr. Robert Thompson praktiseert in Soldotna en Anchorage in Alaska. Gedurende zijn carrière van meer dan 30 jaar heeft hij altijd met betrekking tot medische vooruitgang voorop gelopen. Hij heeft een grote passie voor het helpen van zijn patiënten om weer helemaal gezond te worden. Hij bereikt dit door het aanvullen en in evenwicht brengen van mineralen, het verbeteren van het voedingspatroon en het corrigeren van schildklier- en bijnierproblemen.

Kathleen Barnes is een bereisd journaliste met meer dan 35 jaar ervaring in het publiceren via de media (radio, tv, pers, internet enz.) De laatste jaren heeft ze zich gespecialiseerd in medische onderwerpen, gezondheid en duurzaam wonen voor nationale tijdschriften en kranten en als auteur, co-auteur en uitgever van meer dan 15 boeken.

 
Opties
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense