Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Mondverzorging Tandreiniging   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Bluem Toothbrush Kids Pink, 1 stuks
EAN: 787790838937
Bluem Toothbrush Kids Pink, 1 stuks
 Kopieer link [3-28-25-96] 
Adviesprijs: €4,45
4,25

Voeg toe aan de winkelwagen 


Productinformatie Bluem Toothbrush Kids Pink, 1 stuks, Bluem


Bluem Toothbrush kids pink

Ultra zachte kindertandenborstel voor dagelijks gebruik. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het verbeteren van je mondgezondheid. Deze tandenborstel heeft een kleine, afgeronde kop voor kleine mondjes en is geschikt voor zowel de melktanden als de vaste tanden. Het handvat met speciale ‘control grip’ geeft kleine handjes goede controle tijdens het poetsen. En met deze toffe kleurtjes wordt tandenpoetsen toch een feestje!

- Zacht en Veilig
- Dagelijks Gebruik
- Ultieme Reiniging
- Effectief tegen Plak
- Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Soort product
Tandenborstel voor kinderen.

Samenstelling
BPA-vrije tandenborstel, met extra zachte borstelharen en comfortabele ‘control grip’

Gebruik
Natuurlijk poetst jouw kind al zeker twee keer per dag en minimaal twee minuten per keer. Maar wist je dat poetsen met een ultra zachte borstel de beste manier is om de tanden en het tandvlees van kinderen te verzorgen, vooral voor de lange termijn? Een van de beste methoden om de tanden van jouw kinderen te poetsen is de zogenaamde ‘bass’-methode. Plaats deze ultra zachte tandenborstel in een hoek van 45 graden ten opzichte van je tandvleeslijn. Poets elke tand of kies door de borstel op en neer te bewegen in een zachte cirkelbeweging. Zorg ervoor dat je alle tanden en alle oppervlakken op deze manier poetst – inclusief de buitenkant, de binnenkant en de bovenkant van de tanden. Probeer de borstel in een verticale positie te houden en van boven naar beneden te bewegen om moeilijke plekjes te bereiken. Vervang de tandenborstel om de drie maanden.

Fabrikant
Bluem Europe
Enkweg 6C
8131 VH Wijhe

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense