Productinformatie Beltane Kip Tandoori Kruiden Bio, 21.5 gram, Beltane
Beltane Kip tandoori kruiden bio Bio mix voor kip tandoori Ingredienten Mix 1: zeezout, knoflook*, koriander*, hoornklaver*, ui*, rode biet*, paprika*, komijn*, gember*, peper*, chilipeper*, foelie*, kaneel*, voedingszuur: citroenzuur, kardemom, laurier*, antiklontermiddel: kiezelzuur, kruidnagel Mix 2: zeezout, rijstmeel, rietsuiker*, aardappelzetmeel*, wortel, MOSTERDmeel*, paprika*, SELDERIJ*, peterselie*, koriander*, basilicum*, hoornklaver*, komijn*, kurkuma*, zonnebloemolie*, antiklontermiddel*, kiezelzuur* *van gecontroleerde biologische teelt Kan soja bevatten *van gecontroleerde biologische teelt Voedingswaarde per 100 gram | | Energie | 947 kJ / 225 kcal | Vet | 3,8 gram | - waarvan verzadigde vetzuren | 0,5 gram | Koolhydraten | 34,4 gram | - waarvan suikers | 21,5 gram | Vezels | 8,2 gram | Eiwitten | 8 gram | Zout | 33,6 gram | Ingredienten Bereidingswijze: 1. Snijd de groente in grote stukken, doe ze in een ingevette ovenschaal en meng er kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Voeg 50ml water aan het kookvocht toe. 2. Haal het vel van de kippenpoten en maak 4 tot 5 dwarse inkepingen in het vlees (zie afbeelding). Meng kruidenmix 1 (kleine zakje) met 2 eetlepels olie en breng dit mengsel met een kwastje aan op de kippenpoten. Leg de kippenpoten op de groente en bak ze circa 1 uur in een voorverwarmde oven bij 220 °C boven- en onderwarmte. Fabrikant: Beltane Naturkost GmbH Adolf-Kolping-Straße 36 D-86381 Krumbach Duitsland
|