Login    New customer?   
Accense for Personal Care
9.3
Bonus
21:00 uur
 
0
€0,00
 
Foodstuffs Nutrition   
 
                               
 
 
                               
 
Beltane Gegratineerde Zalm Kruiden, 20 gram
EAN: 4260133144163
Beltane Gegratineerde Zalm Kruiden, 20 gram
copy link
Brand: Beltane [3-86-40-14]


In stock: Yes
Mon-Fri ordered before 21:00, Sunday to 17:30, next-day delivery!
2,25

Add to Cart 
 info Reviews(0)


Product information Beltane Gegratineerde Zalm Kruiden, 20 gram, Beltane

Mix voor gegratineerde zalm

Bio mix voor gegratineerde zalm

Ingrediënten
Kruidenmix 1: Zeezout, koriander*, knoflook*, rietsuiker*, peper*, roze-marijn*, karwij*, voedingszuur (citroenzuur), kurkuma*, laurier*, tijm*. 
Kruidenmix 2: Zeezout, aardappelzetmeel*, rijstmeel*, tomaat*, ui*, SELDERIJ*, paprika*, SOJASAUS* (SOJABONEN*, maltodextrin*, salt), wortel*, bieslook*, peterselie*, lavas*, nootmuskaat*, marjolein*, kurkuma*, dille*, zonnebloemolie*, citroenolie*. 
*van gecontroleerde biologische teelt (DE-EKO-006)

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie / kJ
913,43  kJ
Energie / kCal
218,28  kcal
Eiwit totaal
8,02  Gram
Koolhydraten totaal
36,50  Gram
Suikers
17,12  Gram
Vet totaal
3,50  Gram
Vet verzadigd
0,71  Gram
Zout
27,69  Gram

Ingredienten
Bereidingswijze: 
1. Snijdt de groenten in blokjes en doe deze in een ovenschaal. Roer kruidenmix 2 (grote zakje) in 100ml room en meng dit met de groenten. 
2. Meng kruidenmix 1 (kleine zakje) met 2 eetlepels olie en breng dit mengsel met een kwastje aan op de zalmfilet. Leg de zalmfilet op de groente en bak ze circa 30 minuten in een voorverwarmde oven bij 200 C boven- en onderwarmte (170 C heteluchtoven).

Fabrikant:
Beltane Naturkost GmbH
Adolf-Kolping-Straße 36
D-86381 Krumbach
Duitsland

 

 
Product groups
Keywords:

 If you want to have more information about this product, please click here to put your question.

RabobankABN AMROINGSNS bankTriodos bank iDEALMastercardMaestroAmerican Express PayPalVisa KlarnapostNLthuiswinkel waarborg
Copyright © 2015 Accense