Productinformatie Beltane Bami & Nasi Goreng Kruiden Bio, 18 gram, BeltaneBeltane Bami & nasi goreng kruiden
Bami & nasi goreng kruiden Ingredienten Kruidenmix 1: Knoflook*, zeezout, gember*, koriander*, galangal*, kaneel*, kurkuma*, chilipoeder*, laurier*, kruidnagel*. Kruidenmix 2: maltodextrine*, zeezout, ui*, SOJAsaus* (SOJAbonen*, maltodextrine*, zout), wortel*, rietsuiker*, SELDERIJ*, prei*, lavas*, peper*, basilicum*, citroengras*, voedingszuur (citroenzuur), zonnebloemolie*, kiezelzuur*, citroenolie*. Kan sporen bevatten van mosterd *van gecontroleerde biologische teelt (DE-EKO-006) Voedingswaarde per 100 gram | | Energie | 1123 kJ / 266 kcal | Vet | 2,9 gram | - waarvan verzadigde vetzuren | 0,5 gram | Koolhydraten | 47,4 gram | - waarvan suikers | 40,3 gram | Vezels | 9,7 gram | Eiwitten | 7 gram | Zout | 22 gram | Bereidingswijze: 1. Kook de rijst of de mie zoals aangegeven op de verpakking. Snijd het vlees en de groente in reepje. Zet alvast 50 ml water klaar. 2. Doe 2 eetlepels olie met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan met antia-anbaklaag. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, voegt u het vlees toe en braadt dit aan. Daarna voegt u de groente toe en braadt deze mee. 3. Voeg de water toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zakje) doorheen. Laat het geheel in een afgesloten pan in 6 minuten gaar worden. Af en toe roeren.
Fabrikant Beltane Naturkost GmbH Adolf-Kolping-Straße 36 D-86381 Krumbach Duitsland
|