Productinformatie Beltane Asciutta Siciliaanse Spaghetti Schotel Mix Bio, 29.8 gram, BeltaneMix voor Siciliaanse spaghettischotel.
Ingrediënten Ingredienten kruidenmix 1: Zeezout, knoflook*, oregano*, koriander*, gember*, bonenkruid*, rozemarijn*, chilipoeder*, kaneel* Ingredienten kruidenmix 2: Rijstmeel*, zeezout, rietsuiker*, aardappelzetmeel*, ui*, paprika*, SELDERIJ*, peper*, prei*, basilicum*, lavas*, salie*, marjolein*, zonnebloemolie*. *van gecontroleerde biologische teelt (DE-BIO-006) Voedingswaarde per 100 gram energie 1120 kJ / 265 kcal vetten 2,2 g - waarvan verzadigde vetzuren 0,4 g koolhydraten 51,9 g - waarvan suikers 25 g Vezels 8 g eiwitten 5,2 g zout 22,3 g Bereidingswijze: 1. Kook de spaghetti volgens de algemene bereidingswijze. Rasp de wortels en zet vast water (200 ml) klaar. 2. Doe 1 tot 2 eetlepels olie (bijv. olijfolie) met kruidenmix 1 (kleine zakje) in een pan. Verhit het mengsel. Zodra u de geur van het kruidenmengsel begint te ruiken, braadt u het gehakt goed door. Voeg de wortels toe en laat die kort meebakken. 3. Voeg het water toe en roer daar kruidenmix 2 (grote zakje) en de tomatenpuree Fabrikant: Beltane Naturkost GmbH Adolf-Kolping-Straße 36 D-86381 Krumbach Duitsland
|