Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Huishoudelijk Vaatwas   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Attitude Afwasmiddel Geranium & Citroengras Refill, 2000 ml
EAN: 626232873788
Attitude Afwasmiddel Geranium & Citroengras Refill, 2000 ml
 Kopieer link [3-97-07-28] 
 Bij 2 stuks gratis verzending 
Adviesprijs: €33,00
Aantal bonuspunten:Bonuspunten korting
Bij 2 stuks gratis verzending!29,50

Voeg toe aan de winkelwagen 


Productinformatie Attitude Afwasmiddel Geranium & Citroengras Refill, 2000 ml, Attitude


Attitude Afwasmiddel geranium & citroengras refill

Vaatwasmiddel - Geranium & Citroengras van ATTITUDE™ is heeft een kruidachtige en bloemige aromatische mix die vet en resten effectief afstoot zonder je handen uit te drogen. Dit afwasmiddel zorgt ervoor dat je aanrecht en vaat er spik en span uitzien. De unieke formule is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en doordrenkt met essentiële oliën voor een schuimende werking die hard is tegen vet en zacht voor de huid. De kruidige koriander en citroengras topnoten mengen met een bloemig hart van geranium en tea tree olie en eindigen met een houtachtige patchouli en tijm basis. 

De EWG VERIFIED , biologisch afbreekbare, veganistische en cruelty free formule zit in een eco-navulverpakking van 2 liter die gemakkelijk mee te nemen en thuis te gebruiken is. Dit formaat bevat vier keer meer product dan een fles van 473 ml. Dat betekent meer afwasmiddel voor jou en minder afval voor de planeet!

Soort product
Afwasmiddel gemaakt met natuurlijke, ontvettende & schuimende ingrediënten. Eco-navulverpakking die gemakkelijk mee te nemen en thuis te gebruiken is; ideaal voor het bijvullen van de herbruikbare aluminium afwasmiddelfles met pomp.

Samenstelling
5-15% anionogene oppervlakteactieve stoffen / agents de surface anioniques (natriumcocosulfaat), <5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen / agents de surface non-ioniques (Laurylglucoside, Myristylglucoside, Caprylylglucoside). Bevat ook / Contient aussi : Aqua / Water / Eau, Natriumchloride, Lauramine oxide, Natriumbenzoaat, Natriumgluconaat, Kaliumsorbaat, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Bladolie, Pelargonium Graveolens Bloemolie, Linalool*, Coriandrum Sativum (Koriander) Fruitolie, Natriumhydroxide, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Citroenzuur, Cymbopogon Flexuosus Olie, Geraniol*, Citral*, Pogostemon Cablin Bladolie, Eucalyptus Globulus Bladolie, Eugenia Caryophyllus (Kruidnagel) Bloemolie, Eugenol*, Thymus Vulgaris (Tijm) Bloem/bladolie, Vetiveria Zizanoides Wortelolie, Santalum Spicata Houtolie, Glycerine, Capryl/Capric Triglyceride. * Komt van nature voor in essentiële oliën

Gebruik
Giet direct op de spons, op het bord of in de gootsteen. Afwassen en goed naspoelen. Niet geschikt voor gebruik in automatische vaatwassers. Bespaar energie en water en laat het water niet continu lopen bij het afwassen.

Om het schenktapje van de navulverpakking los te maken, duw je het kartonnen lipje in (druk op de binnenranden van het gestippelde gebied). Trek de tab uit de opening en duw het lipje terug om het op zijn plaats te houden. Til de twee kleine zijhendels omhoog terwijl je met je duim op het bovenste deel van de insteekeinde drukt. Zorg ervoor dat de bakjes die je wilt vullen schoon en droog zijn.

Fabrikant/distributeur
Greenhub BV
Keienbergweg 57
1101 GA Amsterdam

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense