Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Hulpmiddelen Gehoorbescherming   
 
                               
 
 
 
 Dieren 
                             
 
Alpine Sleepdeep Earplugs Mini, 1paar
EAN: 8717154027853
Alpine Sleepdeep Earplugs Mini, 1paar
 Kopieer link [3-28-27-34] 

Merk: Alpine


Op voorraad: Ja
Ma-vr voor 21:00 uur besteld, zondag voor 17:30 uur, de volgende dag in huis!


Productinformatie Alpine Sleepdeep Earplugs Mini, 1paar, Alpine


Alpine Sleepdeep earplugs mini
Medisch Hulpmiddel

SleepDeep mini is de meest comfortabele slaapoordop ooit gemaakt, speciaal ontwikkeld voor een goede nachtrust. SleepDeep Mini is ontwikkeld voor mensen met een kleine gehoorgang. De oordoppen combineren ultiem comfort met maximale demping. De unieke 3-D ovale vorm van de oordop volgt de natuurlijke vorm van je gehoorgang waardoor de oordoppen niet uitvallen of pijn doen wanneer je op je zij slaapt. Daarnaast bevat SleepDeep mini revolutionaire geluidsabsorberende gel die maximale demping op omgevingslawaai en gesnurk geeft. SleepDeep oordoppen hebben een gemiddelde demping (SNR) van 27 dB. Dat houdt in dat de meeste omgevingsgeluiden worden gedempt. Zo slaap je lekker gedurende de gehele nacht! Deze innovatieve oordoppen zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal is ultra zacht en huidvriendelijk, vormt zich naar het oor waardoor de oordoppen perfect passen en op hun plek blijven zitten. Dit materiaal bevat geen siliconen en veroorzaakt daardoor geen allergische reacties of jeuk. Gebruik de oordoppen in elke situatie; thuis in de slaapkamer, tijdens het studeren, concentreren, ontspannen of reizen. De verpakking is volledig recyclebaar. Deze oordop is het antwoord op ongemakkelijke oplossingen zoals schuim en wax. Het kan worden gebruikt voor slapen, studeren, concentreren, ontspannen, reizen vanwege de hoge ruisonderdrukking bij storende geluiden. Probeer de meest innovatieve slaapoordop die is ontworpen voor een diepe nachtrust. Weet je niet welke maat oordop bij jouw gehoorgang past? Probeer dan de verschillende maten uit met onze SleepDeep Multi Size verpakking.

Maat: Small De ovale vorm volgt de natuurlijke vorm van de gehoorgang Bevat geluidsdempende gel voor maximale geluidsdemping Valt niet uit je oor Gemaakt van zeer zacht materiaal, ideaal voor zijslapers Small maat – past kleine gehoorgangen Gemakkelijk schoon te maken, 100x herbruikbaar en silicoonvrij.

Aanwijzingen voor het gebruik
SleepDeep mini voor de kleine gehoorgang is de meest comfortabele oordop voor het slapen met een unieke ovale vorm die zorgt voor een perfect pasvorm en ultiem comfort. Daarnaast bevat SleepDeep revolutionaire geluidsabsorberende gel die maximale demping op omgevingslawaai en gesnurk geeft.

Fabrikant/distributeur
Alpine Hearing Protection
Amersfoortsestraat 70-d
3769 AL Soesterberg

 
Productgroepen

 Wilt meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense