Klantenservice   
Nederlands
  Accense for Personal Care
 
 
0
€0,00
 
 
Uiterlijke verzorging Bad diversen   
 
 
 Dieren 
                             
 
 
                               
 
Ahava Clineral Topic Shower & Bath Oil, 250 ml
EAN: 697045007486
Ahava Clineral Topic Shower & Bath Oil, 250 ml
 Kopieer link [3-95-47-86] 


Productinformatie Ahava Clineral Topic Shower & Bath Oil, 250 ml, AHAVA

Een speciale kuurolie voor het reingen van de huid van het lichaam met atopisch eczeem.

Een speciale kuurolie voor het reingen van de huid van het lichaam met atopisch eczeem. Maakt de huid soepel, zacht en kalmeert intensief. Vermindert aanzienlijk de symptomen van atopisch eczeem. Ook geschikt voor pasgeboren baby's ter behandeling van berg en eczeem. Bijzonder geschikt voor de overgevoelige huid dankzij de combinatie tussen Dode Zee modder, Dode Zee water en een plantaardig ABCD-complex. Dit is een complex op basis van natuurlijk verzachtende, kalmerende, anti-jeuk en ontstekinsgremmende plantolie-extracten. Een voetcreme ter behandeiling van voetproblemen als gevolg van diabetis. Voorkomt ontstekingen, herstelt de huid, voorkomt kloven, werkt helend en intensief verzachtend. Bijzonder geschikt voor de overgevoelige huid dankzij de combinatie tussen Dode Zee modder, Dode Zee water en een plantaardig ABCD-complex. Dit is een complex op basis van natuurlijk verzachtende, kalmerende, anti-jeuk en ontstekinsgremmende plantolie-extracten. Vrij van synthethische geurstoffen, parabenen, SLS/SLES. Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen.

Ingredienten
PEG-6 Caprylic/Capric glycerides, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Caprylyl Glycol, Methylpropanediol, Phenylpropanol, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Dunaliella Salina Extract, Hydrogenated Polydecene, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil.

Gebruik
Reinig de huid minimaal tweemaal per week  met deze zachte olie. Gebruik in de douche:Maak de huid vochtig, masseer de olie in de huid en spoel af met lauw water. Gebruik in bad: Giet 5 ml in een badkuip met lauwwater. Ga minimaal 10 minuten in bad voor de werking van de olie. Gebruik voor baby's: Giet 2,5 ml olie in het badje met lauw water. beweeg uw kindje gedurende 5 minuten op en neer. Masseer eventueel op hevigere plekjes eczeem een druppeltje olie. Dep de huid droog en vervolg voor optimaal resultaat met de TOPIC bodycream.

 
Productgroepen
Zoekwoorden:

 Wilt u meer weten over dit product, klik dan hier om uw vraag te stellen.

Rabobank ABN AMRO ING SNS bank Triodos bank iDEAL Mastercard Maestro American Express PayPal Visa Klarna postNL thuiswinkel waarborg
Copyright © 2022 Accense